עוף צלוי עם מלח עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 707 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, מלח כשר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, תרנגול הודו צלוי ומבריקים, ו הודו בריח צלוי.
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את המלח במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את טורקיה ומקררים במשך 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את תרנגול ההודו מן המלח טפיחה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה קטנה, למזג את החמאה עם מיץ תפוזים, מיץ לימון, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את ההודו מבפנים ומבחוץ עם החמאה. ממלאים את החלל עם בצל, סלרי, עלי טימין, גבעולי מרווה, שום ועלי דפנה. מסבך את הציפור בחוזקה ולהעביר אותו מתלה להגדיר במחבת צלייה. מסדרים את פרוסות הבייקון על השד ויוצקים 2 כוסות של המניה למחבת הצלייה.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
צולים את ההודו בתנור במשך 45 דקות, ואז מוסיפים 1 כוס של המניה. צלי את תרנגול ההודו למשך 1/2 שעות יותר, עם מיצי המחבת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את כוס 1 הנותרים למחבת וצולים את תרנגול ההודו במשך כשעה ו -50 דקות יותר, צולים כל 15 דקות עם מיצי המחבת. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170; אם הבייקון הוא כהה מאוד, להסיר אותו מהשד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר את ההודו ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך מידה זכוכית או קערה ו לרפרף את השומן. מסננים את המיצים לרוטב הקרביים ומחממים במידת הצורך. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה