הודו צלוי עם רוטב רימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם רוטב רימון. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 917 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, לקשט: רימונים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם רוטב רימון, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מחלל הצוואר (קטן), להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור מן השד, הרגליים, ואת הירכיים, להיזהר לא לקרוע את העור. לשפשף חמאה מרוככת בין העור לבשר, ואז מפזרים חללי טורקיה ועור עם מלח ופלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד מתכת וקפלים כנף טיפים תחת השד. דברים חלל גדול עם בצל ורסיסי טימין ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
להבריש עור בכל רחבי עם כמה חמאה מומסת.
לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה גדולה flameproof וצלי, צולה עם כמה חמאה מומסת ו/או מיצי פאן כל 20 דקות (אם טורקיה בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם לסכל), עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך (לא לגעת עצם) רושמים 170°f, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
בזהירות להטות טורקיה כך כל מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר את טורקיה מגש (לא לנקות מחבת צלייה) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 30 דקות (טמפרטורה של בשר הירך יעלה 82°).
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
הוסף 1/2 כוס מיץ רימון (השתמש בזהירות; תערובת יהיה בועה קיטור במרץ) ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא מומס.
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה, ואז לרפרף את השומן להזמין 1/4 כוס שלו.
הוסף מספיק טורקיה מלאי מיצי פאן סך 3 1/2 כוסות נוזל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מים מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר-mesh למדידת זכוכית עם מניות.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים רביכה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, 7 עד 10 דקות.
הוסף תערובת חמה בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, לטאטא, ולהוסיף סירופ רימונים, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכף הנותרים מיץ רימון.
הסר מחרוזת ושיפוד מטורקיה ולהשליך בצל ותימין מחלל.
חותכים 2 עד 3 רימונים במחצית תשבץ, ולאחר מכן מיץ עם מסחטה ידנית או חשמלית; לחלופין, להסיר זרעים רימון וזרעי דופק במעבד מזון עד עסיסי, ולאחר מכן להעביר זרעים למסננת ולתת לנקז, לחיצה על והשלכת מוצקים.* סירופ רימונים יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.