הוואי פרייד וון טונות לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 434 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 10 ומחירו 1.31 $ למנה . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל סיני. 14 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ערמוני מים, ביצים קשות, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב בתור מזנון. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. Won Tons , Texas Won Tons ו- Sweet Won Tons דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את בשר הצהריים, ערמוני מים, בצל ירוק, פטרוזיליה, ביצים קשות, פלפל ורוטב צדפות. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כוס חזה הודו מבושל מגורר
רוטב צדפות
בשר מעדנייה
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
על משטח ישר ונקי, כגון קרש חיתוך, פרש 4 עד 6 עורות וונטון בכל פעם.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מניחים כף מתערובת הבשר במרכז כל אחד מהם. שמור קערת מים קטנה ליד אזור העבודה כדי לטבול בה את האצבעות. השתמש באצבעות רטובות כדי להרטיב את הפינות של כל עטיפה. צובטים במהירות את כל 4 הפינות כדי לאטום את המילוי. אם זה לא מחזיק, השתמש בעוד מים. שמור על וונטונים מלאים מכוסים בניילון כדי למנוע ייבוש בזמן שהאחרים עשויים.
מחממים סנטימטר אחד של שמן במחבת כבדה עמוקה על אש בינונית-גבוהה, או מחממים את כמות השמן המומלצת בטיגון עמוק ל-365 מעלות צלזיוס (185 מעלות צלזיוס). מטגנים וונטונים כמה דקות מכל צד, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים לנייר סופג כדי לספוג עודפי שומן. תהנה מהטחונות!
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.