הולנדז-אספרגוס טארט
הולנדז - אספרגוס טארט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, קיצור ירקות, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו הולנדז-אספרגוס טארט, אספרגוס הולנדייז, ו אספרגוס עם הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח וסוכר במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד בשילוב.
הוסף קיצור; דופק 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב. בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 6 אינץ 'על משטח מקומח קלות; רול בצק למעגל 12 אינץ'. להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; לקפל את הקצוות מתחת, וחליל. פירס תחתון וצדדים של בצק עם מזלג; אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה. אספרגוס קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף אספרגוס מתחת למים קרים; לנקז היטב. מסדרים אספרגוס spokelike בקרום מוכן עם טיפים כלפי פנים של קרום.
מערבבים חלב, רינד, מיץ, טרגון, מלח, ביצה, לבן ביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים מעל אספרגוס; מפזרים גבינה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד נפוחות מעט השחמה.