הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות
הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות דורש מסביב 18 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 25 מנות עם 1549 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפלים קלויים, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, ו בודין ממולא עוף צלוי ללא עצמות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת צלייה גדולה ומתלה, נייר קלף, נייר אלומיניום, חוט קצב 20 מטר, מחט תפירה גדולה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דק
3
למלית נקניקיית האנדוי: בקערה גדולה מערבבים את החזיר, העשן הנוזלי, השום, פפריקה מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל צ ' ילי, מייס, פלפל אנגלי, עלי דפנה טחונים, מרווה ופלפל קאיין, אם משתמשים, עם מעט מים קרים. במחבת או על גבי שטוח, חום את תערובת הנקניקיות על 3 כפיות שלשומן בייקון לטעם. לאחר שתערובת הנקניקיות משחימה, מצננים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס שום קצוץ
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מייס קרקע
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
למלית התרד: ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את התרד, הבצל, זרעי השומר, המלח והפלפל הלבן ומקפיצים 5 דקות עד שהם חמים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פירורי לחם, כמה חופנים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים את חזה העוף הטרי כלפי מטה על קרש חיתוך גדול. החל בצוואר הציפור, תחתוך את העור לאורך עמוד השדרה. בעזרת קצה הסכין ומתחיל מקצה הצוואר, להפריד את הבשר מכלוב הצלעות בצד 1. התנתקכנף מהכתף ושמורה למלאי. עבדו לכיוון עצם הירך, חתכו את מפרק הכדור והשקע ו" קפצו " בעזרת לחץ כלפי מעלה עם היד מתחת לציפור. שימוש שלךציפורן, לשחרר את" בשר צדפות " (החלק הרך ביותר) מן המסגרת. בעזרת הסכין הסר את עצם הירך והרגל, אך שמור על הרגל מחוברת לציפור. חזור על התהליך בצד השני של העוף. כששני הצדדים יסיימו, הציפור תשכב שטוחה. תפוס את כלוב הצלעות באזור הצוואר ומשוך בעדינות לכיוון הגב כדי להסיר את כל הפגר וסחוס עצם השד. חזור על אותו הליך דה-בונינג עבור הברווז. באזור מאוורר היטב או עםמאוורר פליטה גבוה, מחממים מראש מחבת ברזל יצוק חם מאוד. משפשפים את העוף והברווז ללא עצמות בשמן זית. מפזרים בנדיבות תבלין משחיר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
2 עד 3 כפיות מלח ים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מניחים את צד העור כלפי מטה בתבנית למשך 1 עד 2 דקות ואז הופכים וחוזרים על עצמם. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
דה-עצם ההודו באמצעות אותו הליך כמו העוף והברווז עם 2 יוצאים מן הכלל: יש להשאיר את כנפי ההודו מחוברות לבשר ואת מקל התוף העצם צריך להיות מנותק מבשר הירך ללא עצמות ולהשאיר מחובר לבשר. המוצר הסופי צריך להיות הודו שטוח ללא עצמות (למעט הכנפיים ומקלות התוף).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
מקלות עוף
מים כדי לאפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלם
1
הניחו את עור ההודו כלפי מטה על משטח ישר. משפשפים את הבשר עם 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים 2 כפותשום טרי קצוץ 1 כףתבלינים משחירים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מורחים שכבה אחידה של רוטב לחם תירס על הבשר בעובי של כ -3 / 4 אינץ ' וטופחים בידיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים
מים כדי לאפשר
4
מורחים שכבת 1/4 אינץ ' של מלית תרד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספים
5
מפזרים 2 כוסות ממלית נקניקיית האנדוי. מעל מניחים 6 עד 8 פרוסות פלפלים אדומים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
מניחים את הברווז המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי מלית שכבתית. חזור על המילוי שכבות כאמור לעיל. מסדרים את העוף המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי הברווז הממולא.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלם
7
מורחים את שארית המילוי על גבי העוף. לחץ כלפי מטה בעדינות בידיים כדי לדחוס את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים
8
כדי לסבך את הטורדוקן: זה עשוי לקחת עזרה של אדם אחר. הרם את דפנות ההודו יחד. יש עוזר להחזיק את הציפור סגורה תוך תפירה האחורי של תרנגול הודו יחד באמצעות החוט של הקצב, מה שהופך את התפרים על 1 אינץ ' זה מזה, החל בחלק האחורי של תרנגול הודו ועובד לכיוון הצוואר. היזהר מכיוון שלטורדוקן אין מסגרת בוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
להתהפך שד-צד-עד ולסיים תפירה את צוואר חלק של ציפור. לקשור ולחתוך חוט. עכשיו לתפור את הפתח בחלק הרגל של טורקיה. מסבך אתרגליים יחד עם חוט. לקבלת תמיכה נוספת, קשרו את חוט הקצב סביב רוחב הציפור כל 3 אינץ ' למטה לאורך הציפור. מקם את הידיים באופן שווה מתחת לטורדוקן והרם לתבנית צלייה גדולה עם מתלה בפנים. התבנית צריכה להיות בעומק של לפחות 3 אינץ ' כדי לתפוס טפטופים במהלך הבישול. לשפשף את כל העור חשוף שלציפור עם 2 כפות שמן זית, ואז מפזרים 1 כףתבלינים משחירים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים 1/2 כוס מים לתחתית תבנית הצלייה. לעטוף אתמקלות תוף עם רדיד אלומיניום.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דק
12
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 12 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את כל נייר הכסף ונייר הקלף בשעה האחרונה של זמן הצלייה והגביר את הטמפרטורה ל 325 מעלות פ.הדבק עם הטפטופים. בסיום, להסיר מהתנור ולתת להגדיר במחבת צלייה לפחות 1 שעה. עם 2 מריות כבדות, הכנס מתחת והסר את הטורדוקן מהמדף כדי להניח על מגש גילוף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר את כל חוט הקצב, כולל משיכת החלק לאורך עמוד השדרה. להגשה, חותכים את הטורדוקן לשניים לאורכו, ואז חותכים מנות לרוחב בעוביים של כ -1 אינץ'.