קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל

הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל
הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אורז המרה-דוד בן, בצל-עפרות-אידה, תיבול קציץ בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גלילי הכרוב הרוסיים של הדוד ביל, פוטפורי של דודה פגי, ו דוד ביל אהי אהי טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. הכנס מזלג גדול לתחתית הכרוב. מחזיק את המזלג מניחים את הכרוב לתוך המים הרותחים במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים מהמים ומקלפים את העלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים את העלים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שלב בשר בקר טחון, אורז לא מבושל, תיבול קציץ בשר וביצים. מערבבים היטב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מוציאים עלי כרוב מהקערה וחותכים חלק גזע עבה לבן. מרפדים תבנית אפייה גדולה בת 9 על 12 בתנור עם עלי הכרוב הלבנים הפנימיים הקטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים 2 כפות תערובת בשר במרכז העלה. מקפלים מעל הצדדים ומגלגלים. חזור על הפעולה עם שאר העלים והבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מניחים לחמניות כרוב בצד התפר כלפי מטה בתבנית מרופדת עלים כרוב. מכסים בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב פסטה ועגבניות חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים מעל בצל ומכסים במחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגישים חם עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק