הליבוט בגריל עם שעועית לימה ורוטב עגבניות קלוי
הליבוט בגריל עם שעועית לימה ורוטב עגבניות קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, פול בתרמיל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם שעועית לימה ורוטב עגבניות קלוי, סטייק חצאית בגריל עם רוטב עגבניות קלוי מתוק ושרימפס קלוי, שעועית שחורה וסלט אורזו, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
עגבניות ליבה, ולאחר מכן לחצות חצייה. הרבעה בצד לחתוך של כל חצי עם רסיסי שום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך). מסדרים עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, במחבת אפייה רדודה משומנת קלות, ואז לטפטף באופן שווה עם 1 כף שמן. צלוי עד רק רך ונבול, 15 עד 20 דקות.
בעוד עגבניות צלי, לבשל שעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק מכרז, 5-8 דקות.
מסננים במסננת וקריר מעט, כ -10 דקות. כאשר שעועית הם קרירים מספיק כדי להתמודד, להחליק בעדינות את עורות. קוצצים בגסות שעועית ועגבניות קלויות, ואז לזרוק עם בזיליקום, נשאר שמן כף, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ומיץ לימון (לפי הטעם).
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז). אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. כאשר פחם הופך לבן אפרפר (כ 15 דקות מהתאורה), להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל כדי לקבוע חום פחם. זה בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית להגדרה מתונה.
לטפוח דגים יבשים ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מגישים דגים עם שעועית ורוטב עגבניות קלוי.
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, דגים יכולים להיות מבושלים חם קל משומן היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני.* דגים יכולים להיות מתובל 1 שעה קדימה ומקורר, מכוסה.* שימו לב שפול שעועית יכולה לגרום לתגובה קטלנית אצל חלק מהאנשים בים התיכון, אפריקה ואוקיינוס השקט.* שעועית ניתן לבשל ולקלף 1 יום קדימה, ואז צונן בשקית ניילון אטומה.* שעועית ורוטב עגבניות קלוי ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.