קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה

הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה
הליבוט עטוף פרושוטו עם רוטב חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, פילה הליבוט, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו פרושוטו עטוף הליבוט עם קיץ סקווש, Prosciutto ו מרווה עטוף Mahimahi, ו הליבוט עטוף בפרושוטו עם כרוב ניצנים וקוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 204°. חיתוך לרוחב, לחתוך שישה סיבובים 1/4 אינץ ' ממרכז אחד הלימונים. חזור עם הלימון שנותר. לסחוט את המיץ מקצה הלימונים לתוך קערה קטנה (youlll צריך 4 כפית.) ולהניח בצד. מסדרים את כדורי הלימון בזוגות חופפים מעט על תבנית אפייה כבדה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. הגדר שני עלי מרווה על גבי כל פילה ולאחר מכן לעטוף כל פילה עם פרוסה של פרושוטו. הפרושוטו צריך ליצור חגורה, סוגר את העלים אבל משאיר את הדגים חשופים בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרושוטופרושוטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הנח פילה עטוף אחד על גבי כל זוג פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
אופים עד הדג מבושל דרך (זה צריך להתקלף ולהיות אטום בחלק העבה ביותר), 15 עד 20minutes, בהתאם לעובי הפילה. בעוד הדגים מתבשלים, להמיס את החמאה במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את עלי המרווה הנותרים ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד שהעלים פריכים והחמאה מתחילה להשחים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
הוסף את 4 כפית. מיץ לימון לחמאה ועונה עם 1 / 4tsp. מלח או לפי הטעם. מסדרים כל פילה (על פרוסות הלימון שלו) על כל אחת משש צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים כל מיצים מהדגים לרוטב החמאה במחבת. לחמם את הרוטב במידת צורך. כפית חלק מהרוטב וכמה עלי מרווה על כל פילה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
גודל
2
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
1
320, שומן
2
17, קלוריות שומן
1
150, שומן רווי
2
8, חלבון
3
39, שומן חד רווי
4
4, פחמימות
5
640, כולסטרול
6
95, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
2, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.