הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים
הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 14 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם טריזי לימון, פלפל, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל מקורמל ובשר פלפלים קלוי, קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל, ו נקניק קלוי עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת צלייה גדולה או על גיליון אפייה גדול rimmed; רסס עם שמן ולהפוך מעיל באופן שווה.
מוסיפים פלפל ובצל. העונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.צולים את הירקות, הופכים את תפוחי האדמה פעם או פעמיים ומזיזים את הפלפל ואת חתיכות הבצל סביב כך שהם חום באופן שווה, עד תפוחי האדמה מתחילים חום והם כמעט רך, על 35 דקות.בעוד הירקות נצלים, פטרוזיליה קוצצים דק, גרידת לימון, אורגנו ושום יחד כדי להפוך את gremolata. הליבוט העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל, ואז מפזרים 2 כפיות גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כסף ללא נעליים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הליבוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
הסר את המחבת מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת ולמקם את הליבוט במרכז. כף חלק הבצלים והפלפלים מעל הליבוט. מסדרים את תפוחי האדמה בקצוות, הופכים את הצדדים השחומים למעלה.צלוי עד הירקות משחימים ומכרז ואת הליבוט הוא אטום במרכז, 10 עד 15 דקות יותר, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הליבוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את הגרמולטה הנותרת למעלה. מסדרים את ההליבוט והירקות על מגש או צלחות בודדות.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.