קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

המבורגרים דגים פלוריבניים עם רוטב טרופי

המבורגרים דגים פלוריבניים עם רוטב טרופי
צריך מנה עיקרית פסקטרית? המבורגרים של דגים פלוריביים עם רוטב טרופי יכולים להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 50 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלפפון חמוץ, שן שום, עלי חסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: המבורגרים דגים עם רוטב עשבי תיבול, סטייק פיאסטה פלוריבני, ו לוקוס " פלוריבני עם ריבת פלפל אדום-פפאיה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים; מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה גדולה שלבו את החלבון, הבצל, פירורי הלחם, הכוסברה, התיבול המטומטם, השום והמלח.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים דגים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים לתערובת חלבון ביצה ומערבבים היטב. צורה לשישה המבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
ריססו את שני צידי ההמבורגרים בתרסיס בישול. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. המבורגרים גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמד חום קורא 160 מְזוּיָד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מגישים כל אחד על גליל עם חסה, אבוקדו ו 5 כפיות רוטב טרופי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פרק 24 אש ולהציף את האש פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.