המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר
וזה מרהיב. נסו המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר, המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר, ו המבורגרים סלמון עם רוטב יוגורט-טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פילה סלמון, 3 כפות רוטב טרטר, 1 שמיר כף, מלח ופלפל במעבד. להתמזג באמצעות / כיבוי פונה עד הקרקע גס. טופס לשני 1/2 אינץ ' עבה קציצות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
לטאטא 1/2 רוטב טרטר כוס, 1 שמיר כף, קליפת לימון בקערה בינונית כדי להתמזג. גלילי גריל עד קלוי.
להעביר 2 צלחות להפיץ חצאים התחתון בנדיבות עם רוטב. קציצות גריל עד דגים מבושלים דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מניחים המבורגרים על גבי רוטב על לחמניות. למעלה כל אחד עם פרוסות בצל, 2 עלי חסה, וחצי העליון של רול.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.