קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran
המתכון של Suvir Saran המבורגרים פארו ופטריות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיף את פארו, לחזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך, בישול עד פארו הוא רך, על 30 דקות. כבה את החום, fluff פארו עם מזלג, כיסוי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3
בעוד פארו מבשל, להרתיח את תפוחי האדמה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחזירים את המים לרתיחה, ומבשלים עד שסכין הקילוף מחליק בקלות למרכז תפוחי האדמה הגדולים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פארו.פארו.
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לנקז ולהניח בצד. ברגע שתפוחי האדמה קרירים, לקלף אותם ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסירו את המחטים והעלים מזרעי הרוזמרין והקורנית והניחו אותם במחבת גדולה יחד עם החמאה והפלפל השחור. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. לאחר עשבי תיבול להתחיל פיצוח, לאחר כ 1 1/2 דקות, להוסיף את הפטריות ומלח. מבשלים עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת המחבת יבש שוב, 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
מעבירים את הפטריות לקערה עם תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חום 1 כף שמן זית באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים את היין ומערבבים לעבוד בכל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כבה את החום וגרד את הצלי שאלוט לתוך הקערה עם הפטריות ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
10
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו יחד עם פארו. השתמש masher תפוחי אדמה או מזלג לרסק את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
11
צור את התערובת לעשר קציצות.
12
מניחים את panko בצלחת רדודה ולחץ על החלק העליון והתחתון של כל פטי לתוך panko כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
13
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת גדולה ונקייה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
14
מוסיפים חמש קציצות ומבשלים בכל צד עד להשחמה יפה וקשוח, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
15
הסר את הקציצות מהמחבת ומניח אותם על צלחת. חזור עם הקציצות שנותרו, הוספת שמן נוסף בין קבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
16
מגישים חם.