המתכון של Suvir Saran המבורגרים פארו ופטריות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
מוסיף את פארו, לחזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך, בישול עד פארו הוא רך, על 30 דקות. כבה את החום, fluff פארו עם מזלג, כיסוי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
3
בעוד פארו מבשל, להרתיח את תפוחי האדמה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחזירים את המים לרתיחה, ומבשלים עד שסכין הקילוף מחליק בקלות למרכז תפוחי האדמה הגדולים, כ -20 דקות.
הסירו את המחטים והעלים מזרעי הרוזמרין והקורנית והניחו אותם במחבת גדולה יחד עם החמאה והפלפל השחור. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. לאחר עשבי תיבול להתחיל פיצוח, לאחר כ 1 1/2 דקות, להוסיף את הפטריות ומלח. מבשלים עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת המחבת יבש שוב, 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גרוטאות טריות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
מעבירים את הפטריות לקערה עם תפוחי האדמה ומניחים בצד.