המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran
המתכון של Suvir Saran המבורגרים פארו ופטריות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיף את פארו, לחזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך, בישול עד פארו הוא רך, על 30 דקות. כבה את החום, fluff פארו עם מזלג, כיסוי, ולהניח בצד.
בעוד פארו מבשל, להרתיח את תפוחי האדמה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחזירים את המים לרתיחה, ומבשלים עד שסכין הקילוף מחליק בקלות למרכז תפוחי האדמה הגדולים, כ -20 דקות.
לנקז ולהניח בצד. ברגע שתפוחי האדמה קרירים, לקלף אותם ומניחים אותם בקערה גדולה.
הסירו את המחטים והעלים מזרעי הרוזמרין והקורנית והניחו אותם במחבת גדולה יחד עם החמאה והפלפל השחור. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. לאחר עשבי תיבול להתחיל פיצוח, לאחר כ 1 1/2 דקות, להוסיף את הפטריות ומלח. מבשלים עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת המחבת יבש שוב, 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים את הפטריות לקערה עם תפוחי האדמה ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן זית באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים לעבוד בכל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כבה את החום וגרד את הצלי שאלוט לתוך הקערה עם הפטריות ותפוחי האדמה.
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו יחד עם פארו. השתמש masher תפוחי אדמה או מזלג לרסק את החומרים יחד.
צור את התערובת לעשר קציצות.
מניחים את panko בצלחת רדודה ולחץ על החלק העליון והתחתון של כל פטי לתוך panko כדי מעיל שווה.
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת גדולה ונקייה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חמש קציצות ומבשלים בכל צד עד להשחמה יפה וקשוח, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
הסר את הקציצות מהמחבת ומניח אותם על צלחת. חזור עם הקציצות שנותרו, הוספת שמן נוסף בין קבוצות במידת הצורך.