קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגר סלמון כפול

המבורגר סלמון כפול
המתכון סלמון כפול המבורגרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, מלפפון-לבבות של תבלין דקל, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), המבורגרים דו-קומתיים, ו המבורגרים שעועית כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף סלמון יבש לטפוח; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. דופק מספר פעמים במעבד מזון לטחון גס, גירוד למטה הצדדים מיכל פעם או פעמיים בין פולסים. בקערה עם מזלג, מערבבים סלמון טחון עם מרק, פירורי לחם, שמיר, מלח וביצה עד תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הפוך ארבע רצועות רדיד 5 עד 6 אינץ 'רחב על ידי 10 אינץ' ארוך. מקפלים כל רצועה כדי ליצור ריבועים 5-6 אינץ', ולאחר מכן לקפל בקצוות לאטום שכבות. מעיל צד אחד של כל מרובע רדיד עם שמן צמחי. מחלקים תערובת סלמון לארבעה חלקים שווים, מניחים חלק בצד משומן של כל ריבוע רדיד, ולעצב כל אחד עגול עבה באופן שווה 4 אינץ ' רחב. אם עושים קדימה, להניח קציצות (על נייר) בשכבה אחת על צלחת, לכסות אטום, ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים קציצות סלמון על נייר על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות); לכסות ברביקיו ופתוחים פתחי אוורור. לבשל קציצות עד המשרד כאשר לחוץ חיוור ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 10 דקות. כאשר הקציצות כמעט נעשה, להניח לחמניות, לחתוך בצד למטה, על גריל וטוסט עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מורחים את הצד הקלוי של כל לחמניה חצי עם גבינת שמנת סלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
שכבה תחתונה של כל לחמניה עם חסה וקציצת סלמון; למעלה עם מלפפון-לבבות של דקל להתענג ולהגדיר צמרות לחמניה במקום.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מלפפון-לבבות של דקל להתענג: בקערה, לשלב 1/2 כוס לקוביות (1/4 ב.) מלפפון אנגלי זרע, 1/2 כוס משומר לבבות דקלים, 1/4 כוס חומץ אורז, 2 כפות בצל ירוק קצוץ (כולל צמרות ירוקות), 2 כפיות סוכר, ו 1/2 כפית מלח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלימלפפון אנגלי
לבבות דקללבבות דקל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים ולתת לעמוד לפחות 5 דקות או לכסות להירגע עד 1 יום.
8
מגישים עם כפית מחוררת. עושה בערך 1 כוס.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות