קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות

המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות
המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מתאבנים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, עגבניות ענבים, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (זעפרן): סלט חצילים קלוי עם יוגורט זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו מולים שחורים של דיווה מקומית עם זעפרן, עגבניות תינוק ובזיליקום.

הוראות

1
שים את המולים בקערה גדולה מלאה מים, קומץ גדול של קרח, ו 2 כפות קמח לכל מטרה. אפשר מולים לשבת בנוזל במשך 1 שעה, כדי לפלוט כל חול.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת צליעה רחבה עם צדדים גבוהים, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את שאלוט, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיף את המניה, יין, או מים, ואת הזעפרן. שוטפים את המולים, ומוסיפים אותם ואת העגבניות לסיר. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, מרימים את הראש לגובה בינוני ומבשלים עד שכל המולים פתוחים לרווחה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
קח את הסיר מהחום, ומערבבים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים עם בגט פריך חם, או אפילו מעל קוסקוס פנינה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס ישראליקוסקוס ישראלי
בגטבגט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.