הניוקי של דודה איזי עם שני רטבים.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי של הדודה איזי עם שני רטבים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה חלודים, בצלצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו איפה וולדורף? סלט עם רוטב האפי של חבר שלי איזי, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי) (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
להביא 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול. הכינו אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו-6 כוסות מים ליד סיר הספגטי.
הפוך באר במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש למגע.
לגלגל כדור בייסבול בגודל של בצק לתוך פינים בקוטר 3/4 אינץ 'לחתוך פינים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. פליק חתיכות את מזלג או בצד קעור של פומפיה גבינה עד dowel הוא סיים. זרוק חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (על 1 דקה). בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת פינים, חיתוך לחתיכות 1 אינץ ' ו flicking את המזלג. כמו ניוקי לצוף לחלק העליון של מים רותחים, להסיר אותם לאמבט הקרח. המשך עד שכולם התקררו. אפשר לניוקי לשבת כמה דקות באמבט הקרח לפני שמנקזים אותם מהקרח והמים. לזרוק את ניוקי מקורר עם 1/2 כוס שמן קנולה ולאחסן מכוסה במקרר עד 48 שעות עד מוכן לשרת.
במחבת סאוט, חום 1 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף.
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים עד שאלוט הם רכים ושקופים.
מוסיף את הפטרייה ולתת לשבת, מבלי לערבב עד שהם נותנים את המיצים שלהם. לזרוק את הפטריות ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הקורנית קצוצה, וממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות וזהובות חום, כ -7 דקות יותר.
מוסיפים את החמאה הנותרת וכוס 1/4 של מי הבישול (אם מגישים עם פסטה או ניוקי).
לטאטא יחד כמו החמאה נמסה כדי ליצור רוטב emulsified.
מוסיפים את הניוקי המבושל למחבת לאחר הרוטב הוא emulsified וחם. לזרוק במהירות לשלב וחום אם כי, על 1 דקה, ולאחר מכן לשרת מיד.
בעוד הפסטה שלך מבשלת, להמס את החמאה בסיר 12 עד 14 אינץ ' עד שהוא קצף ושוקע.
מוסיפים 2 עד 4 כפות של מים בישול פסטה לטאטא כדי emulsify הרוטב.
מוסיפים את עלי המרווה וזורקים למשך 1 דקות כדי להחדיר את החמאה בטעם המרווה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים את המחבת. לזרוק על חום גבוה כדי לצפות את הפסטה עם הרוטב ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo