קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

הספגטי המפורסם בעולם של ג'ו מאמא

הספגטי המפורסם בעולם של ג'ו מאמא
גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, מים, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט ביצים מפורסם בעולם, הסלט המפורסם בעולם של קים, ו טארט טאטן המפורסם בעולם.

הוראות

1
1 ב stockpot גדול, כבד, נקניק איטלקי חום, פירוק כפי שאתה מערבבים.2
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם עד הבצלים מתרככים.3
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוסיפים שום, עגבניות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים.4
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
מוסיפים בזיליקום, פטרוזיליה, סוכר חום, מלח, פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.5 מערבבים היטב בקושי להביא לרתיחה.6 מערבבים ביין אדום.7 מבשלים על נמוך, ערבוב לעתים קרובות במשך שעה לפחות. רתיחה ארוכה יותר עושה לרוטב טוב יותר, רק להיזהר לא לתת לו לשרוף!8 לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה.9 רוטב כפית מעל אטריות ספגטי מנוקזות ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח