העוגה האהובה עליי
אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת Dump: ארוחה קלה מועדף עם תערובת עוגה וגרגרים קפואים, העוגה האהובה על מאווי, ו עוגת קוקוס אהובה (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, מסתובב באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
להעביר את העוגות מתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. הפוך את העוגות על המדף, להסיר את המחבתות, ולתת מגניב לחלוטין.הפוך את הקרמל המלוח
בסיר קטן, לשלב את השמנת ו fleur de sel. מביאים לרתיחה על חום נמוך מאוד עד המלח הוא מומס.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
מוסיפים את תערובת הקרם לתערובת הסוכר.
בואו קרמל להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ומקרר עד שאתה מוכן להרכיב את העוגה.הפוך את ציפוי Ganache קרמל מוקצף
שים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה ולהגדיר aside.In סיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה על חום נמוך מאוד.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
מוסיפים את הקרם לקרמל ומערבבים לשלב. מערבבים לאט במשך 2 דקות, ואז לשפוך את הקרמל על השוקולד.
בואו הקרמל והשוקולד לשבת במשך 1 דקות, ולאחר מכן, החל במרכז הקערה, ואת העבודה בדרך החוצה אל הקצוות, לאט מערבבים את תערובת השוקולד וקרמל במעגל עד השוקולד נמס לחלוטין.
תן לתערובת להתקרר, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקערה מרגישה מגניב למגע. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו את החמאה, הכו עד ששילבו אותה היטב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד התערובת היא רכה.להרכיב את העוגה
מניחים שכבת עוגה אחת על מגש הגשה.
מורחים 1/4 כוס הקרמל מעל.
בואו הקרמל להשרות לתוך העוגה, ואז להפיץ 3/4 כוס של ציפוי גנאש על הקרמל.
מפזרים 1 כפית של פלר דה sel על הציפוי, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים עם קרמל, ואז ציפוי קרמל ומפזרים 1 כפית של פלר דה sel. ואז למעלה עם השכבה השלישית.
ממרח עם קרמל. פירור מעייל את העוגה ומניח את העוגה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את הציפוי. כפור את הצדדים העליון עם הציפוי שנותר.
מקשטים עם קמצוץ של פלר דה סאל.העוגה תשמור על שומר עוגה בטמפרטורת החדר (קריר ולחות חינם) עד 3 ימים. אם החדר שלך לא מגניב, מניחים את העוגה בשומר עוגה ומקררים עד 3 ימים.
הסר את העוגה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.