העוף הכי טעים בעולם.
העוף המשובח ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-40 דקות. . אם יש לכם רוטב סויה, לימון ליים מוגזים משקה, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Hawaiian Barbequed" Huli-Huli " עוף, טופו Barbequed, ו חזיר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: בקערה בינונית לשלב את השמן, משקה לימון ליים, רוטב סויה ואבקת שום. מערבבים היטב עד שיש לך תערובת טובה.
שים עוף ומרינדה יחד במיכל פלסטיק להשרות במקרר במשך 12 עד 18 שעות (6 עד 9 שעות אם באמצעות חזה עוף ללא עור, ללא עצמות) לפני barbequing.
ברביקיו לאט-לא לבשל יותר מדי. הפעל לעתים קרובות, צוף עם מרינדה עם כל סיבוב. מבשלים עד הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור. בטל כל המרינדה הנותרים לאחר השימוש.