גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אמא של אלכס גוארנשלי עוף עם מנגל, פודינג הודי, ו פודינג הודי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 121°. משמנים צלחת אפייה רדודה 2-2 1/2 ליטר עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את הבלילה: בסיר בינוני, לשלב את החלב והחמאה להתחמם על אש נמוכה עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח, ומלח. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קצת מתערובת החלב והמולסה ואז מקציפים את זה לקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4 כוסות קמח חיטה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תערובת קמח התירס כולה למחבת ומקציפים עד שהמרכיבים משולבים במלואם. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לטאטא את הביצים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בחלק מתערובת קמח התירס כדי למתן את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח תירס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים הכל לתוך הסיר בעדינות להקציף את הסוכר, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הסר מהחום.
1
יוצקים לתוך צלחת אפייה ואופים עד שזה נראה כמו גרסה לחה מעט של לחם תירס או פודינג מאודה, 2 שעות. אפשר לפודינג להתקרר במשך 15 דקות לפני ציפוי עם הקצפת.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות Fram Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.