הפוך רביולי II
המתכון מבפנים החוצה רביולי השני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרד, גבינת צ'דר, פסטה קונכיות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . נסו הפוך רביולי אני, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה; ניקוז.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל בשר טחון עד חום; לנקז. בקערה גדולה, מערבבים יחד בקר מבושל, תרד, רוטב פסטה וכל אבל 1/4 כוס גבינת צ ' דר. שמור 2 כוסות של תערובת רוטב. מערבבים את קליפות הפסטה לתוך תערובת הרוטב הנותרת.
יוצקים תערובת פגז לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ ' העליון עם רוטב שמורות ומפזרים גבינה שמורה.
אופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, עד השחמה תוסס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון