עוף של טייס אנדרסון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל קאיין, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: כנפי העוף הקאריביות של סאני אנדרסון, דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון, ו גזר אנדרסון.
הוראות
1
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את הסיר כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס לתוך השמן מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
קו מגש גיליון עם מתלה קירור חוט. חותכים עוף לחתיכות 2 אינץ'. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, קאיין, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. בשקית נייר, לנער יחד מלח, פלפל, קמח קורנפלור. טובלים את העוף בקבוצות, תחילה בתערובת ביצים, ולאחר מכן בתערובת הקמח וללחוץ למעיל. הגדר על מתלה חוט ולתת לשבת 10 דקות. בעוד העוף נח, להכין רוטב. במחבת סאוט צדדית ישר גדול לשלב גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, סוכר חום, חמאה, פתיתי פלפל חמים ורוטב ווסטרשייר. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, 5 עד 8 דקות. בזהירות במקום עוף בשמן חם ומטגנים עד זהב ופריך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס שום קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים למחבת הטחון עם הרוטב וזורקים עד שמצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר למגש ומגישים על אורז סוער.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
6
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים שום ואורז ו לטגן 4 דקות, ערבוב, כך אורז טוסטים ואת השום מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
אפונה גויה®
8
מוסיפים את מרק העוף לתערובת האורז, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אפונה גויה®
9
הסר מהחום ולתת לשבת מכוסה עוד 5 דקות. מערבבים את הבוטנים, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם. אורז יכול להתבצע 1 יום קדימה, ולאחר מכן התחמם בשילוב עם מרכיבים אחרים לפני ההגשה.