תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין פיתה מיני בורגר וגי עם רוטב יוגורט מלפפון בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 331 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, פלפל, פירורי לחם פנקו ואבקת צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 82% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: כיסי פיתה של כדורי הודו עם רוטב יוגורט מלפפונים , כריכי פיתה עוף ומלפפון יווני עם רוטב יוגורט , וכריכי פיתה יוונית חמים עם רוטב הודו ורוטב מלפפון-יוגורט .
הוראות
1
למיני המבורגרים צמחוניים: מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לזילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס יוגורט יווני ללא שומן
2
מוסיפים את הקינואה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוציאים את הקינואה מהסיר ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
טוחנים חצי קופסת קנליני בקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים 1/4 כוס מהקינואה המבושלת (שמרו את השאר לפעם אחרת), מחית הקנליני, הקנליני השלם שנותר, תירס, פנקו, כוסברה, מלח, אבקת צ'ילי, כמון, שום, פלפל ומיץ לימון בקערה גדולה .
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
6
מערבבים עד שהתערובת מתאחדת. יוצרים 8 קציצות קטנות, כ-2 אונקיות כל אחת. מקררים את הקציצות במשך 15 דקות להתמצקות.
7
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מבשלים את הקציצות עד להזהבה, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מניחים 2 קציצות בתוך כל פיתה, מעליהן כף רוטב יוגורט מלפפונים, מעט חסה ועגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
2
מגישים בזמן על המכונה האליפטית.
3
מערבבים בקערה קטנה את המלפפונים, היוגורט, מיץ הלימון, הטחינה, הסוכר, השום.