ורמוט עוף
עוף ורמוט יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 307 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, ורמוט, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכונים דומים: עוף עם ורמוט, ורמוט עוף, ו Poulet au Vin Blanc (עוף בורמוט).
הוראות
חום 4 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני. מבשלים חזה עוף עד חום זהוב, פונה פעם אחת.
יוצקים 1/2 כוס ורמוט. כיסוי, ומבשלים עד כבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות.
בסיר, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
בצל מטגן עד רך שקוף, אבל לא חום. מערבבים 1/4 כוס ורמוט ושמנת חמוצה; להסיר מהחום. כאשר העוף נעשה, לשפוך רוטב מעל. מתבלים במלח ופלפל.
לחמם רק מספיק זמן כדי לחמם את הרוטב, אבל לא להרתיח.