זיטי העליון אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי העליון אפוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 55 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בשר בקר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לבשל בשר ובצל עד בשר משחימים, ערבוב כדי להפריד בשר.
מערבבים ברוטב פסטה, גבינת מוצרלה 1 כוס ומקרוני. כפית לתוך 3 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מפזרים גבינת מוצרלה שנותר גבינת פרמזן.
אופים ב 350 מעלות F במשך 30 דקות או עד חם.