זעפרן לינגוויני עם שמן עשב וגבינת מנצ'גו מגולחת
זעפרן לינגוויני עם שמן עשב וגבינת מנצ'גו מגולחת הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. לך לחנות ותביא לינגוויני, מיץ לימון, גבינת פקורינו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם מנצ'גו מגולח, סלט אספרגוס מגולח עם מנצ'גו ושקדים, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם מנצ'גו (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית את הפטרוזיליה עם מנטה, שמן זית, טרגון, טימין ומיץ לימון. לגרד את השמן לתוך קערה.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את השום והזעפרן ומבשלים על אש נמוכה עד ריחני, על 1 דקה.
מבשלים את הלינגוויני במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. הגדר את המחבת עם השום על חום גבוה בינוני ולהוסיף 1/2 כוס של מי בישול פסטה.
מסננים את הפסטה, מוסיפים אותה למחבת וזורקים היטב.
מעבירים את הפסטה לקערות רדודות מחוממות. למעלה עם שבבי הגבינה, שקדים קלויים ושמן עשב.
מפזרים את הלינגוויני בפלפל ומגישים מיד.