זרי קינמון לילה
זרי קינמון לילה עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. ראש לחנות ולקחת מים חמים, סוכר חום, חצי וחצי שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו לחמניות קינמון לילה-אפשר לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים. בקערה גדולה שלבו ביצים, חמאה, סוכר, מלח, תערובת שמרים ו -3 כוסות קמח; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך מאוד (הבצק יהיה דביק). לא ללוש. מכסים בניילון; מקררים לילה.
בקערה קטנה מערבבים סוכר חום וקינמון. הופכים למשטח מקומח; מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים מנה אחת ל-16 על 12 אינץ'. מלבן.
מורחים עם 1/4 כוס חמאה עד 1/2 אינץ'. של קצוות; מפזרים באופן שווה עם מחצית מתערובת הסוכר החום.
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; קמצוץ התפר לאטום.
מעבירים ל -12 אינץ ' מרופד בנייר קלף. פיצה פאן או 15 על 10 על 1-ב. תבנית אפייה, צד התפר כלפי מטה. צורת לתוך טבעת; קמצוץ מסתיים יחד כדי חותם. (מילוי עשוי לדלוף מעט במהלך האפייה; הקפד להשתמש בתבנית אפייה מסגרת.)
בעזרת מספריים למטבח, התחל בקצה החיצוני וחתוך שני שליש מהדרך דרך הטבעת ב -1 אינץ'. אינטרוולים. חלקים נפרדים מעט טוויסט כדי להראות מילוי. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי.
מכסים במגבות מטבח; בואו לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה. מחממים תנור ל 375*.
לשטיפת ביצים, בקערה קטנה, להקציף ביצה ומים עד לקבלת תערובת אחידה; מברישים מעל זרים.
אופים 18-22 דקות או עד חום זהוב.
עבור זיגוג, בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, שמנת וניל.