חומוס עם לימון ועגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חומוס עם לימון משומר עגבניות מיובשות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 116 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות מיובשות, מיץ לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מתכונים דומים: חומוס עם לימון ועגבניה מיובשת, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו חומוס לימון משומר.
הוראות
מיון ושטיפת חומוס; מניחים בקערה. מכסים חומוס במים עד 2 סנטימטרים מעל חומוס; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מערבבים חומוס ו 6 כוסות מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות או עד רך מאוד.
מסננים במסננת מעל קערה; מילואים 2/3 כוס בישול נוזלי.
מניחים עגבניות בקערה; מכסים במים רותחים. מכסים ולתת לעמוד 20 דקות או עד במכרז; לנקז. מניחים בצד 1 כף עגבניות.
מערבבים חומוס, שמורות 2/3 כוס בישול נוזלי, טחינה, מיץ, מלח, כמון, פלפל, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים עגבניות 1 כף לימון משומר. תערובת כפית על צלחת הגשה; להפיץ לעובי 3/4 אינץ'.
מפזרים עם שמורות 1 כף עגבניות, נשאר 1 כף לימון נשמר, פטרוזיליה.