קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

חזה בישול איטי עם רוטב חום

חזה בישול איטי עם רוטב חום
המתכון איטי סיר חזה עם רוטב חום מוכן בעוד כ-6 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך בצל, חזה בקר, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, חזה מבושל איטי ברוטב בצל, ו חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה הבקר משני הצדדים עם קמצוץ מלח נדיב. לצרוב את החזה במחבת החמה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כדי לבשל איטי, להוסיף את גבעולי פטרוזיליה, סלרי עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
שים את הבשר הצרוב על הירקות. בקערה גדולה להקציף יחד את המרק, יין, רסק עגבניות, ותבלינים צלי סיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את התערובת על חזה הבקר, למעלה עם בצל, ומבשלים נמוך, עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 4 עד 6 שעות. שעה אחת לפני העטין נעשה להוסיף את הגזר, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את הבשר, גזר, ופטריות מן התנור האיטי ולהניח בצד. מסננים את הנוזל למחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים קרים. להפוך את החום בינוני לטאטא בתערובת הרוטב. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים את חזה הבקר ומסדרים אותו על מגש הגשה.
8
מגישים אותו עם גזר, פטריות, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מקשטים עם עלי פטרוזיליה קצוצים שמורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר