חזה הודו לבישול איטי עם רוטב
חזה הודו בתנור איטי עם רוטב יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 18. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תערובת מלית לחם, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. חזה הודו בתנור איטי, בישול איטי חזה הודו, ו חזה הודו בתנור איטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בחמאה החמה עד שהבצל שקוף, בערך 8 דקות; מסירים מהאש.
מניחים תוחם סיר איטי מפלסטיק לתוך סיר איטי של 6 ליטר.
מקום יבש לחם מלית לתוך אניה תיק ומפזרים תוכן של תיבול מנות מעל את לחם. מערבבים בצל מבושל וסלרי, רוטב חמוציות, 1/2 כוס חמאה מומסת, מרק עוף ו -1 / 2 כפית מלח לתערובת הרוטב, תוך הקפדה לא לנקב את השקית.
שוטפים את חזה ההודו ומייבשים במגבות נייר; מתבלים חזה הודו ב 1/2 כפית מלח. דחפו את תערובת ההלבשה לקצה הכיריים והניחו את חזה ההודו לתוך הכיריים האיטיים כשהטיימר המוקפץ פונה כלפי מעלה.
מבשלים גבוה עד שהטיימר המוקפץ בחזה ההודו קופץ, 4 עד 4 1/2 שעות.
מעבירים חזה הודו לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מעבירים רוטב לקערת הגשה ומגישים לצד הודו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!