חזה הודו צלוי עם רוטב: קהל קטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו צלוי עם רוטב: קהל קטן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 125 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו הודו צלוי עם רוטב: קהל גדול, חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט, ו חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר. זרוק כל שומן עודף מתוך חלל טורקיה. להתייבש מבפנים ומבחוץ.
מערבבים יחד חמאה, מרווה, גרידת לימון, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה. מגררים מספיק גרידה מתפוז כדי למדוד 1 כפית ולהוסיף תערובת חמאה. חצי כתום לאורך ולשמור חצי אחד לשימוש אחר.
חותכים את המחצית הנותרת לפלחי.
החל בקצה רחב יותר, עבה יותר של השד, להחליק בעדינות אצבע המורה בין העור והבשר של השד כדי לשחרר את העור, עוזב את העור המחובר השד בקצה השני (להיזהר לא לקרוע את העור). לדחוף את תערובת החמאה באופן שווה מתחת לעור משני צידי השד, ולעסות את העור מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה.
לשים את טורקיה על מתלה V במחבת צלייה ומפזרים בכל רחבי עם 3/4 כפית מלח (אם באמצעות טורקיה כשרה, לראות את ההערות של הטבחים)ופלפל 1/4 כפית. שים תפוז ופלחי בצל אדומים באזור בין מתלה לחזה.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת ו הודו צלוי 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F. סובב את השד ב-180 מעלות ובסטות במיצי פאן, ולאחר מכן צלה 30 דקות.
לסובב את השד שוב 180 מעלות, ו baste עם מיצי פאן. שד אוהל באופן רופף עם רדיד ולהמשיך לצלות עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד (לבדוק את שני הצדדים, קרוב אך לא נוגע בעצמות) רושם 74°, 25 עד 40 דקות יותר. (Baste עם מיצים פעם נוספת; אם פאן הופך יבש לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס מים.) (זמן קלייה כולל: כ 1 1/2 שעות.)
מעבירים הודו למגש, שומרים מיצים במחבת.
תנו לטורקיה לעמוד, חשופה, 25 דקות. להשליך תפוז ופלחי בצל.
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד (לא לנקות מחבת צלייה), ואז לרפרף ולהשליך שומן. (אם באמצעות מפריד שומן, יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מן המפריד לתוך למדוד, להשליך שומן.)
מחבת קלייה עמדה על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת לתוך זכוכית למדוד המכיל מיצי פאן.
הוסף מספיק טורקיה מלאי כדי מיצי פאן להביא סך 2 1/4 כוסות (אם המניה הוא קרוש, חום לנוזל).
ממיסים חמאה בסיר כבד 1 1/2-עד 2-ליטר מעל חום בינוני-נמוך ומקציפים בקמח. לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
להוסיף תערובת מניות בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
* אם משתמשים בטורקיה כשרה, הפחיתו את המלח המופזר על שד טורקיה ל-1/2 כפית.