חזה הודו צלוי עם רוטב
חזה הודו קלוי עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח כשר ופלפל טרי, חצאי חזה הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
יבש את העור של השדיים טורקיה עם מגבות נייר ולשים במחבת צלייה על מתלה חוט, השד בצד למעלה. לשפשף 4 כפות חמאה על כל פני השטח של כל השד ואת העונה אותם היטב עם מלח ופלפל.
מוסיף את שאלוט לתחתית מחבת צלייה ולכסות שאלוט עם המניה.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום קריאה מיידית רושם 165 מעלות F והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. (להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית לאחר 45 דקות כדי למנוע overcooking.)
הסר את השדיים טורקיה מהתנור כדי קרש חיתוך ואוהל עם רדיד. אפשר לנוח בעת ביצוע הרוטב.
מסננים פאן טפטוף לתוך סיר קטן על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה מחית יחד את הנותרים 2 כפות חמאה וקמח עם מזלג, עד צורות משחה.
לטאטא לתוך המניה מבעבעת, מתבלים במלח ופלפל, לטעום, ומבשלים עד מעובה.
לגלף את בשר חזה טורקיה מן העצם ולסדר את הפרוסות על מגש הגשה.