קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה מטוגן של עגל עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline E Mentuccian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, jalapenos, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל סיר גדול מספיק עבור השד כדי להתאים אותו, חיתוך הבשר לתוך 2 או 3 חתיכות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים במים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מוסיפים את המלח והפלפל, את השמן ואת עשבי תיבול לכסות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהמים התאדו והבשר החל להשחים, כ -2 שעות. כד הבשר ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב עמוק הוספת מים נוספים במידת הצורך. כאשר מאוד רך, להסיר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
Degrease את המחבת ולהוסיף את cippolline.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטגן מעל חום גבוה עד השחמה קלה. החזירו את הבשר למחבת והוסיפו את היין. מכסים ומבשלים עד הבצלים מבושלים, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן את שאר הבשר 5 דקות לפני חיתוך. סיים עם עלי נענע וצ ' ילי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'