קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות
אם יש לך זיתים נרפא מלח, טימין, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלעות עגל מכל הצדדים עם מלח, פלפל, טימין, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
שמן חום בסיר רחב גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חצי צלעות ו sauté עד חום, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מעביר צלעות לקערה. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להפחית את החום בינוני נמוך.
6
מוסיפים בצל, שום, ושאלוט לסיר. מכסים ומבשלים עד רך, מדי פעם מגרד את כל חתיכות השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מערבבים פילה אנשובי; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
8
מוסיפים יין לבן ופרנוד. להגדיל את החום ומרתיחים תערובת 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PernodPernod
9
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, מרק עוף, טרגון טרי קצוץ; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
טרגון טריטרגון טרי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים עגל ומיצים שהצטברו מקערה, מסדרים עגל בשכבה אחת בסיר. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העגל הוא מכרז, הופך עגל מדי פעם, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים בצל פנינה מקולף וזיתים ירוקים לסיר. מכסים ומבשלים עד בצל פנינה הם מכרז, על 25 דקות יותר. האם קדימה עגל מטוגן יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
בצל פנינהבצל פנינה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
באמצעות מלקחיים, להעביר עגל לצלחת. להטות סיר וכפית את השומן מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. מרתיחים רוטב עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מערבבים קליפת לימון מגוררת. להחזיר עגל לרוטב ומבשלים עד מחומם דרך וטעמים מתערבבים, כ 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מעבירים עגל לקערה רדודה גדולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה