המתכון חזיר חמוץ מתוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך נתחי אננס בגודל ביס, שום, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, קורנפלור, וקמח. הבלילה צריכה להיות נוזלית מספיק כדי לצפות את החזיר. אם הבלילה נראית יבשה מדי, מוסיפים 1 עד 2 כפות מים ומערבבים שוב.
מחממים את שמן הבוטנים בווק עד שהוא רושם 350°f onan מדחום שמן לקריאה מיידית. עבודה ב 2 או 3 קבוצות, להוסיף את המנה הראשונה של קוביות חזיר ומטגנים עד חום זהוב בצד החיצוני מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
הסר את החזיר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
הסר כל פיסות עודף של הבלילה מן השמן עם כפית מחוררת או מסננת בסדר רשת. תמשיך לטגן את שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מעבירים את השמן למכולה חסינת חום. (זה ייקח בערך 1 שעה כדי להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן אתה יכול להעביר אותו למכולה עם מכסה הדוק להיפטר ממנו.) לנגב כל מזון נשאר בווק עם מגבות נייר, להיזהר לא לגעת מתכת ישירות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מחממים את השמן 1 כף הנותרים ב-wok או מחבתעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד רק ארומטי, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את האננס והרוטב ומערבבים כדי לצפות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודו
12
תן לרוטב להתבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר לאננס להפוך למכרז (בערך 1 דקה עבור אננס משומר). להחזיר חזיר לווק ולזרוק עד מצופה היטב עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.