חזיר מבושל פעמיים נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-144 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו את בטן חזיר הקליפה, רסק שעועית, שמן בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), חזיר מבושל פעמיים, ו חזיר מבושל איטי.
הוראות
1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא מבושל רק דרך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
הסר את החזיר מהמים ולתת מגניב. (מים ניתן להפריש לשימוש במלאי, או להשליך.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מניחים את הבטן במקרר במשך שעה או יותר כדי לחזק את הבשר.
5
כאשר הבשר הוא מגניב, לחתוך אותו דק כך שיש לך 1/4 אינץ ' מלבנים עבים של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
6
חום שמן או שומן בווק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים את פרוסות החזיר ומערבבים עד שהשומן מרונדר במקצת והעור חום ומעט פריך, כ-2 דקות. לדחוף את החזיר לצד אחד של הווק ולהוסיף את הדבק שעועית צ ' ילי. מוקפץ עד השמן הוא אדום, ולאחר מכן להוסיף את משחת שעועית מתוקה ואת השעועית השחורה ומטגנים במשך כמה שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 כוס שום קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מערבבים הכל יחד ומוסיפים את רוטב הסויה והסוכר/
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מוסיף את הכרישה או רמפות ומערבבים ומטגנים עד שהם רק מבושלים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ