קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

חזיר מו שו

חזיר מו שו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר מו שו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. . אם יש לכם קורנפלור, פטריות שיטאקי, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו בשר חזיר-חזיר Guton-קרטונים à l ' ancienne (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 2 כפות של רוטב סויה, 2 כפות של יין לבן, 1 כפית שמן שומשום, ו 2 כפיות של קורנפלור בקערה לא מגיבה, ומערבבים עד חלקה. מערבבים את רצועות החזיר לתוך המרינדה עד מצופה היטב, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מים חמים על פטריות שיטאקה בקערה, ומאפשרים לרכך במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים, לטפוח יבש, להסיר כל חתיכות גזע קשה, דק קוצצים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מערבבים את הפטריות, בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר בקערה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את העלים מכרוב נאפה, וקרע את חלקי העלים הירוקים מהגבעולים המרכזיים של העלים. חותכים את הגבעולים בדרך הארוכה לפרוסות דקות, ואז לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. דק קוצצים את מנות עלים ירוקים, ומניחים בצד את הגבעולים פרוסים ועלים קצוצים בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3 כפות של רוטב סויה, 3 כפות של יין לבן, 1/2 כפית קורנפלור, סוכר ופלפל שחור טחון. תניח את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים שמן צמחי וכפית 1 של שמן שומשום בווק על חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את בשר החזיר המושרה עד מבושל דרך, כבר לא ורוד, ואת הקצוות החלו חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
הסר את החזיר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את הביצים מכות לתוך ווק חם, הוספת שמן צמחי יותר במידת הצורך, ומבשלים ומערבבים עד הביצים מקושקשות, המשרד, שבור היטב, על 2 דקות. מערבבים בתערובת הפטרייה, ומבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות; ואז מערבבים את חתיכות גזע כרוב נאפה. מבשלים ומערבבים עד חתיכות גזע חם אבל עדיין פריך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את עלי כרוב קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כרוב נאפהכרוב נאפה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
יוצקים 2 כפות של יין לבן, מבשלים ומערבבים את התערובת עד חם, על 1 דקה יותר, ולאחר מכן לערבב את החזיר המבושל ואת תערובת קורנפלור. מערבבים הכל יחד עד מעובה מעט חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
11
מערבבים את רוטב הויסין, 1 כף רוטב סויה, ו 1 כפית שמן שומשום בקערה קטנה עד לשלב ביסודיות. כדי לשרת, להפיץ על 1 כף תערובת הויסין על כל פנקייק, העליון עם כ 1/2 כוס של תערובת חזיר, רול, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון