חזיר מטוגן ברוטב מוג'ו
גשו לסופר וקנו מלח, שום, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיקון, כריכי חזיר צלויים קובנים עם רוטב מוג'ו, ו Mojo Picón-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה Mojo.
הוראות
מערבבים חזיר, מרק, חצי שום, עלי דפנה, מלח ופלפל בסיר גדול אטום. מכסים בחוזקה; אופים עד חזיר הוא רך מאוד, על 1 שעה 30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר חזיר לקערה. מרתיחים נוזל בסיר עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 30 דקות. להחזיר חזיר לסיר; מבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום שנותר; sauté עד הבצל הוא רך וזהוב חום, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר חזיר לצלחות; כפית כמה מיצי פאן מעל. למעלה עם תערובת בצל מטוגנת.