קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חזיר מתובל ארומטי

חזיר מתובל ארומטי
חזיר מתובל ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כ, יין, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו הודו מתובל מרוקאי עם Pan תפוז ארומטי Jus, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השש בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את כל החומרים עבור החזיר למחבת, הוספת מים נוספים אם החזיר אינו מכוסה. מביאים לרתיחה, לפני הפחתת החום לרתיחה חלקית ומכסים את המחבת. מבשלים כ 2 1/2 עד 3 שעות, כ 1 שעה קילו זמן רותח, בתוספת 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר אתה מוכן לזגג את החזיר, מחממים תנור ל 440 מעלות F (230 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את החזיר מן הנוזל ולהושיב את החזיר על הלוח. הסר את הקליפה, וקצת משכבת השומן אם היא עבה מאוד, וחתך תבנית יהלום לשומן הנותר עם סכין חדה בקווים של כ 3/4 אינץ ' זה מזה. הרבעה כל יהלום עם ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שים את הג ' לי, קינמון, פפריקה וחומץ יין אדום לסיר ולהקציף יחד על חום גבוה מביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
נייר אורזנייר אורז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
בואו הבועה פאן משם, כך זיגוג מפחית עקביות כמו סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים שכבת נייר כסף על מגש קלייה גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים את החזיר על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
יוצקים את הזיגוג על ירך החזיר משובצת ולאחר מכן להעביר אותו לתנור. מבשלים כ 15 דקות, או עד השומן מזוגג הוא burnished. אפשר לבשר לנוח במקום חם לפחות 15 דקות לפני גילוף זה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)