חזיר מתובל ארומטי
חזיר מתובל ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כ, יין, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו הודו מתובל מרוקאי עם Pan תפוז ארומטי Jus, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את כל החומרים עבור החזיר למחבת, הוספת מים נוספים אם החזיר אינו מכוסה. מביאים לרתיחה, לפני הפחתת החום לרתיחה חלקית ומכסים את המחבת. מבשלים כ 2 1/2 עד 3 שעות, כ 1 שעה קילו זמן רותח, בתוספת 15 דקות נוספות.
כאשר אתה מוכן לזגג את החזיר, מחממים תנור ל 440 מעלות F (230 מעלות C).
הסר את החזיר מן הנוזל ולהושיב את החזיר על הלוח. הסר את הקליפה, וקצת משכבת השומן אם היא עבה מאוד, וחתך תבנית יהלום לשומן הנותר עם סכין חדה בקווים של כ 3/4 אינץ ' זה מזה. הרבעה כל יהלום עם ציפורן.
שים את הג ' לי, קינמון, פפריקה וחומץ יין אדום לסיר ולהקציף יחד על חום גבוה מביא אותו לרתיחה.
בואו הבועה פאן משם, כך זיגוג מפחית עקביות כמו סירופ.
מניחים שכבת נייר כסף על מגש קלייה גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר.
מניחים את החזיר על הנייר.
יוצקים את הזיגוג על ירך החזיר משובצת ולאחר מכן להעביר אותו לתנור. מבשלים כ 15 דקות, או עד השומן מזוגג הוא burnished. אפשר לבשר לנוח במקום חם לפחות 15 דקות לפני גילוף זה.