קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

חטיפי גרנולה שקדים אדומים

חטיפי גרנולה שקדים אדומים
חטיפי גרנולה שקדים אדומים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לך קמח שקדים, שקדים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו חטיפי גרנולה שקדים דובדבן, חטיפי גרנולה שקדים Joy, ו חטיפי גרנולה חמוציות-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת מלבנית וקו עם נייר קלף, המאפשר לנייר לתלות על הצדדים. קלף גריז.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים שיבולת שועל, שקדים, קמח שקדים ומלח בקערת ערבוב בינונית ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה. בקערה נפרדת, להקציף יחד שמן, דבש, וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים לתוך תערובת יבשה ומערבבים פרווה שווה לשלב.
4
מוסיפים דומדמניות ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
5
לגרד מחבת מוכן, להפיץ באופן שווה ולחץ עם מרית לארוז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבת חום נמוך ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עוד 10-15 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר במחבת, ואז להירגע לפחות עשר דקות. השתמש קלף להרים מתוך מחבת על קרש חיתוך לקצץ קצוות, ולאחר מכן לחתוך לתוך ברים. לעטוף כל בר בנפרד ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'