חטיפי שוקולד קרמל
אם יש לכם קמח, שבבי שוקולד, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו חטיפי שוקולד קרמל קלים, דגני שיבולת שועל עם קרמל ואגוזים, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד לרסס עם ספריי בישול או פשוט קו אותו עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר או צלחת בטוחה במיקרוגל, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת מגניב.מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח וסוכר יחד בקערת הערבוב.
לטאטא יחד את חלמון הביצה, וניל וחמאה מומסת, ואז לשפוך לתוך תערובת יבשה ומערבבים עד מתפורר. שים 1 כוס של התערובת במקרר (מצמרר אותו קצת עוזר לעשות את זה קל יותר להתפורר). לחץ נשאר במחבת.לפתוח את מעגלי הקרמל ולהניח אותם על הבצק.מפזרים את הבצק השמור על הקרמל ומפזרים שוקולד צ ' יפס או אגוזים למעלה.
אופים על המדף המרכזי במשך 20 עד 23 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר. לקבלת חתך נקי, צמרמורת במשך כשעה או עד המשרד וקר.הרם מהמחבת וחתוך לריבועים או ברים