חם וחום
חם וחום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו רוטב פאדג'חם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי ליצור את הריבה, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את הפלפלים האדומים, בצל, 1 כפית מלח ופלפל לבן. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם לאורך. לאחר מכן, להוסיף את הסוכר ולהפחית את החום נמוך. לבשל, לערבב, במשך 10 דקות נוספות. ואז להסיר מהחום ולהניח בצד.
בסיר אחר על אש נמוכה, לחמם את bechamel במשך 5 דקות. לאחר מכן להוסיף את גבינת ברי כדי להתחמם ולהמיס, 2 עד 3 דקות. לאחר מותך, להסיר מן החום ולשמור חם.
עבור הלחם של הכריך, לחמם מחבת או מחבת. כאשר חם, להוסיף את החמאה וטוסט טקסס, ומבשלים עד השחמה בכל צד, 2 דקות לכל צד. לאחר השחמה, להסיר מהחום ולהניח בצד.
כדי להכין את החזיר, מחממים את השמן ל 350 מעלות f בטיגון עמוק.
מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח ופלפל שחור. לדלות את החזיר בקמח, ואז לטבול לתוך לשטוף את הביצה, ואז לדלות בקמח שוב. הקש על כל קמח עודף, ואז לזרוק את החזיר לתוך הטיגון ומבשלים עד חום זהוב, 2 דקות. לאחר מבושל, להסיר מן הטיגון ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן.
במחבת רוטב מעל חום בינוני, לחמם את ציר העוף, ולאחר מכן להוסיף את טורקיה וחמים במשך 2 דקות.
הסר ולנקז עודף נוזל. מחסנית קצת הודו על הלחם הקלוי, ולאחר מכן להוסיף שתי חתיכות בשר חזיר מבושל, 1 ריבה כף, ולסיים עם 2 כפות בכמל. לאחר בניית הכריך, במקום תחת broiler עד חום זהוב, 2 דקות.
מקשטים עם הפפריקה והפטרוזיליה, ואז מגישים.