חמאה חומה-עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות חמאה-שוקולד צ'יפס חומות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שוקולד מריר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week}, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מבשלים את החמאה על אש בינונית עד שהיא משחימה וריח אגוזים, כ 5 דקות.
להעביר את החמאה לקערה קטנה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה. בקערה של מערבל עומד מצויד עם המשוט, הכה את החמאה השחומה עם סוכרים מגורען ואור חום במהירות בינונית עד אור ורך, מגרד את הקערה באמצע הדרך, כ 7 דקות. מקציפים את כל הביצה, חלמון ביצה, חלב ווניל. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים, גירוד את הקערה לפי הצורך.
מערבבים בשוקולד הקצוץ. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
קו 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף. כף 1/4-ערמות של בצק עוגיות על כל תבנית אפייה. לא צריך להיות 6 עוגיות לכל גיליון.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 18 דקות, עד העוגיות הן רק מוצק וזהוב חום בתחתית.
להעביר את הסדין למתלה כדי להתקרר. חזור לאפות את העוגיות הנותרות.
מגישים את העוגיות חמות או בטמפרטורת החדר.