חמאה חומה-עוגת פולנטה עם מייפל קרמל
עוגת חמאה פולנטה חומה עם מייפל קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ מייפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים, עוגת תפוחים הפוך עם חמאה חומה מייפל, ו עוגת קפה פאי תפוחים עם ציפוי מייפל חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 " - מחבת diametercake ותחתית בשורה עם נייר קלף עגול; קלף חמאה.
ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר בינוני חום בינוני, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קצף חמאה, ואז בראונס (לא letburn), 5-8 דקות.
יוצקים לתוך mediumbowl; בואו מגניב. צ ' יל חמאה חומה עד קר.
להתאים סיר בינוני נקי עםמד מים ולהביא סירופ מייפל להרתיח מעל חום בינוני גבוה; לבשל untilthermometer רושם 129° (סירופ יהיה עבה וצל כהה יותר).
יוצקים מחבת מוכנה להתפשט עם אופסטספטולה או כפית כדי לכסות את התחתית; תן מגניב(סירופ יהיה להקשיח כפי שהוא יושב).
לטאטא קמח שקדים, פולנטה, בייקינגאבקת, ומלח בקערה בינונית.באמצעות מיקסר חשמלי על בינוני-highspeed, היכו חמאה חומה צוננת 3 / 4 כוס סוכר עד חיוור מאוד ורך, 5-7 דקות.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פעימהכדי להתמזג בין תוספות. Beat untillight ו פלאפי, כ 4 דקות. Reducespeed נמוך, בהדרגה להוסיף יבושמרכיבים, ומערבבים רק כדי לשלב.לגרד את הבלילה למחבת; החלק העליון.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב pullsaway מצדדים של מחבת, 50-55 דקות.
העבר מחבת מתלה תיל; תן coolin עוגה פאן 20 דקות. הפעל על rack ו-cool cool לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות heavycream, שמנת חמוצה, ולהישאר 1 כף סוכר בקערה בינונית עד softpeaks טופס.
מגישים עוגה עם קצפת-creammixture.
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות baked1 יום קדימה. אחסן היטב את טמפרטורת החדר.