חמאה מאפינס פקאן
מאפינס פקאן חמאה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 54 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 140 קלוריות . אם יש לכם סוכר, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מאפינס דוחן עם חמאת דבש-פקאן ,וידוי אני אוהב פחמימות... מאפינס פקאן עם חמאה חומה , ועוגיות פאי פקאן שוקולד בורבון עם ציפוי חמאה פקאן .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, החלב, החמאה, הסירופ, השמנת החמוצה והוניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים את הקמח, הסוכר והקינמון; לחתוך בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
אופים ב-400 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.