חמאת בוטנים וריבה
חמאת בוטנים וריבה ברים נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, ריבת דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים).
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה האמצעית. מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה קלה 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה.
מוסיפים את החמאה וחמאת הבוטנים, ואז מערבבים עם הידיים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים. שמור כוס 1 ולהניח בצד. לחץ בחוזקה על התערובת הנותרת לתחתית המחבת.
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.
תן את הקרום להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את המילוי.
כדי להפוך את המילוי: באמצעות אותה קערה גדולה, מערבבים יחד את חמאת בוטנים, חמאה, סוכר ממתקים, וניל, ומלח עד בשילוב וחלק.
מורחים על הקרום האפוי. זרוק כפות ריבה על מילוי חמאת בוטנים ולאחר מכן להשתמש בסכין חמאה לסובב את שני יחד. פזר את הפירורים השמורים מעל.
אופים עד הפירורים הם חום זהוב עמוק ואת המילוי הוא כמעט להגדיר, על 25 דקות. הגדר את המחבת על מתלה תיל להתקרר.
חתוך לסורגים בעודם חמים. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.