קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים וריבה

חמאת בוטנים וריבה
חמאת בוטנים וריבה ברים נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, ריבת דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור בעמדה האמצעית. מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה קלה 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה וחמאת הבוטנים, ואז מערבבים עם הידיים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים. שמור כוס 1 ולהניח בצד. לחץ בחוזקה על התערובת הנותרת לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן את הקרום להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
כדי להפוך את המילוי: באמצעות אותה קערה גדולה, מערבבים יחד את חמאת בוטנים, חמאה, סוכר ממתקים, וניל, ומלח עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים על הקרום האפוי. זרוק כפות ריבה על מילוי חמאת בוטנים ולאחר מכן להשתמש בסכין חמאה לסובב את שני יחד. פזר את הפירורים השמורים מעל.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
8
אופים עד הפירורים הם חום זהוב עמוק ואת המילוי הוא כמעט להגדיר, על 25 דקות. הגדר את המחבת על מתלה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חתוך לסורגים בעודם חמים. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.