מנה אחת מכילה 721 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מלח, קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל-350°f. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ותחתיות קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף בתערובת הקפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים 1/3 הבלילה במחבת אחת ואת הנותרים 2/3 במחבת השנייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד המשרד רק, על 20 עד 25 דקות, בהתאמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
בואו עוגה להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ואז להפוך עוגות על מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
8
עבור מוס חמאת בוטנים: במערבל לעמוד מצויד עם קובץ מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת עם סוכר, חמאת בוטנים, וניל, ומלח על מהירות בינונית עד שמנת ואור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
9
העברה לקערה גדולה. לעבור מצורף שוט וקרם להכות על מהירות גבוהה כדי פסגות נוקשה אבל לא יבש. מקפלים שמנת לתערובת חמאת בוטנים. שמור צונן עד מוכן לשימוש.
הנח על צלחת הגשה וערום שכבות עוגה עם מוס חמאת בוטנים. שמור מקורר עד ganache מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
12
עבור גנאש חמאת בוטנים: באמצעות מיקרוגל או בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, לחמם את השוקולד והשמנת עד נמס וחלק. בעדינות להקציף בחמאת בוטנים. צמרמורת עד המשרד רק מספיק כדי פרוסט, כ -30 דקות. עוגת פרוסט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)