חציל עם עדשים וגבינת עיזים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? חציל עם עדשים וגבינת עיזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מרק ירקות, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עדשים עם תרד וגבינת עיזים, גבינת עיזים, עדשים ועלים מעורבים, ו אבוקדו, גבינת עיזים ועדשים שחורות.
הוראות
הסר ציפה מחצילים; לחתוך עיסת חצילים אחד לקוביות 1/4 אינץ ' ולהשליך את השאר. קונכיות חצילים עם ספריי בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח. על גיליון אפייה מרופד בנייר קלף, מניחים צדפים חצילים פתוחים למטה. בקערה, קוביות חצילים עם ספריי בישול ולזרוק עם 1/4 כפית מלח; מניחים בשכבה אחת על גיליון אפייה שני מרופד בנייר קלף.
אופים קונכיות חצילים וקוביות עד למכרז, 10 דקות.
הסר חצילים; להפחית את התנור ל 350°. במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני, שמן חום. מבשלים בצל, סלרי וגזר עד רך, 5 דקות.
מוסיפים עדשים, קוביות חצילים, מרק, חומץ, פלפל ושאר 1/4 כפית מלח; להפחית את החום לרתוח, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים מנטה קצוצה. להעיף פגזים על תבנית אפייה ודברים עם תערובת עדשים חצילים; לכסות עם רדיד אלומיניום ואופים עד חם; 10 דקות. למעלה עם גבינה ועלי נענע.