חשיש פלנל אדום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חשיש פלנל אדום, חשיש פלנל אדום, ו חשיש פלנל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים ואדומים בסיר גדול וממלאים במים.
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרתיחים תפוחי אדמה במשך כ 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם עדיין קצת המשרד ניקוז.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן ואת הבצל ומטוגנים במשך 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת וממשיכים לטגן במשך 7 עד 10 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הבייקון הקצוץ, סלק ותימין ומטוגנים במשך 5 דקות. להתאים תבלינים.
למעלה עם קמצוץ טימין טרי ומגישים.
מרכיבים
227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
בייקון, מבושל וקצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1 כוס סוכר לבן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
טימין טרי, טחון (בתוספת יותר לקישוט)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
סלק אדום, קלוי, קלופים וחותכים לקוביות ½ אינץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
תפוחי אדמה אדומים, לרבעים5שרימפס וורידים
מלח ופלפל לפי הטעם2larges
בטטה, קלופים וחתוכים לקוביות ½ אינץ1
בצל צהוב, קצוץ