טאבה או תבשיל טורקי
תבשיל טאבן או טורקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חצאי חזה עוף, פלפלים קלויים, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל דגים טורקי, תבשיל טלה עם טעמים טורקיים, ו תבשיל ירקות בסגנון טורקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
מחממים 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את העוף עד מיצים לרוץ ברור.
מחית פלפלים אדומים קלויים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. בצלחת תבשיל מוכן, מערבבים את העוף המבושל, פלפלים אדומים קלויים, עגבניות, פטריות, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית, העליון עם גבינת מוצרלה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת תוססת.