טאקו בס בגריל עם סלסה טרייה-אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו בס בגריל-ים עם סלסאן אפרסק טרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 292 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דבש, כוסברה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. נסו דג בס בגריל עם סלסה טרופית, דג בס צ'יליאני עם סלסה מנגו בגריל, ו בס בגריל עם עגבניות ירוקות וסלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; לזרוק בעדינות.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
להכין טאקו: לחמם את קונכיות טאקו על פי הוראות החבילה.
חותכים את הדג ל 8 חתיכות, ומניחים 1 חתיכת דגים בכל קונכיית טאקו. מעל כל טאקו עם 1/4 כוס סלסה אפרסק, 1/4 כוס כרוב מגורר, ו 1 כף כוס כוסברה.